КУДИ ПІТИ НА ВИ ХІДНІ? ПЛАНУЄМО ВІДПУСТКУ! КОНЦЕРТИ ТА ФЕСТИ ВАЛІ НА ЛІТО 2015 !!!


На кожні вихідні літа припадає як мінімум по два музичних фестивалів та безліч різноманітних концертів по всій Україні!!! Ми підготували для вас основний перелік різноманітних заходів вартих уваги! Звичайно список буде постійно оновлюватись! За новинами ви можете слідкувати в групі Concerts & Travel in Ukraine!!!

концерти

країна мрій

рок булава

скрябін

25 – 28 червня – ФЕСТ « ТРИ ПІЛЬСЬКЕ КОЛО» Ржищів, Київська обл.

ТРИ ПІЛЬСЬКЕ КОЛО

стара фортеця 27-28 червня – ФЕСТ « ТРИ ПІЛЬСЬКІ ЗОРІ » Черкаси

27-28 червня –

28 червня – Молодіжний фестиваль “

ЛИ ПЕНЬ

1-7 липня – ФЕСТ «

Якщо музичні фестивалі вже здаються буденністю – беріть намети і їдьте через Карпати до ж / д-станції Воловець, а звідти ще 10 км. Там, біля водоспаду висотою 15 м, далеко від цивілізації зберуться діти природи, щоб відзначити Івана Купала c вогнищами і танцями.

шипіт

3-5 липня – ФЕСТ «

Open-air Файне місто – це більше 60 відомих гуртів з України та з-за кордону, чотири музичні сцени, наметове містечко та божевільні розваги. Цього року фестиваль розкинеться на території міжнародного аеропорту “Тернопіль”, який вміщує більше 10 тисяч меломанів.

файне місто 2015

3-5 липня – ФЕСТ «

“Холодний Яр” – це не просто музична тусівка, хоча її тут буде повно і дуже чудової. Під час фесту буде сформовано різні смислові зони, особливий акцент буде зроблено на 📖 історичну складову заходу, будуть тематичні імпровізації, реконструкції, екскурсії, фаєр шоу, лекції, виставки, майстер-класи.

холодний яр

4 -5 липня – ФЕСТ «

10-18 липня – «

11 липня – Фестиваль фарб «

CcEu6NhAymI

17 – 18 липня – «

Фестиваль українського опору «Бандерштат» є мистецьким проектом, що обіймає всі стилі та напрямки сучасної української альтернативної музики, а також проведення майстер класів різного спрямування, котрі пропагуватимуть проукраїнський стиль мислення, українську мову, культуру, життєву активність тощо.

бандерштат

Один з наймасштабніших музично-художніх подій України – фестиваль “Захід”. Головна мета якого популяризація української культури. Щороку сюди з’їжаться сила силенна людей з України та із – за кордону аби переглянути понад 50 гуртів на 4х сценах, що створюють неймовірну атмосферу свята й щастя…

захід

16 серпня – Концерт гурту “

22-23 серпня – Фестиваль “

схід рок

22-24 серпня – Фестиваль “

Ювілейним – десятий фесиваль “Стародавній Меджибіж”, де традиційно проходять лицарські турніри, лунає старовинна та рок-музика, вирує ярмарок з частуваннями неодмінно вартий уваги, якщо бажаєте перенестись у середньовіччя))

меджибіж

22 – 23 серпня – Фестиваль “

ше фест

Джаз Коктебель – найбільший в Україні джазовий open air. Минулого року він переїхав у Затоку. Організатори обіцяють, що фестиваль стане найатмосфернішою подією українського літа. Два тижні лекцій, кінопоказів, майстер-класів та концертів.

Джаз Коктебель

29 серпня – Концерт групи «

4 – 6 вересня – фестиваль “

Фестиваль музики та стріт-арту #respublicafest має на меті винести мистецтво поза стiни галерей, музеїв, академiй на вулицi мiста. Протягом усіх трьох днів фестивалю на території власне фестивального майданчика та у різних частинах міста паралельно відбуватимуться різні мистецькі акції. Література, музика та стріт-арт об’єднають мистецьких особистостей та мешканців міста.

республіка

Шановні організатори концертів та інших заходів про свої події пишіть

Гарного Вам літа й приємного відпочинку!!!

Тут ще цікавого:

logo-1

9a4171cdd37a15c5942089eed6f69e9a

theTrip – спільнота просунутих мандрівників

Ставай одним із нас – аби пройти ініціацію достатньо заповнити форму нижче:



E-mail:

Ми у соціумі 😉